Auping dekbed Comfort Synthetisch
4 Seizoenen - 100% rPET gerecyclede Polyestervezels

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 299,00

Snel Overzicht

Het Auping Comfort Synthetisch 4 seizoenen dekbed is gevuld met 100% rPET gerecyclede Polyestervezels en is wat zwaarder dan dons. Dit  Auping dekbed is heel geschikt als je het fijn vindt om een dekbed regelmatig te kunnen wassen. Dit dubbele Auping dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het All Year dekbed. Koude winter? Koppel beide dekbedden aan elkaar, dan heb jij het zeker niet meer koud. Voor elk seizoen de perfecte temperatuur dus. 


aupingairnatuurdekbed

* Vereiste velden

€ 299,00

Details

Auping dekbed Comfort Synthetisch 

De vulling van het Auping dekbed Comfort Synthetisch bestaat voor 100% uit rPET gerecyclede Polyestervezels. Het Auping dekbed is egaal gevuld, heerlijk soepel en zacht en wat zwaarder dan dons. En omdat de vulling is gemaakt van gerecyclede PET-flessen is dit dekbed ook nog eens heel duurzaam en milieuvriendelijk.

Voor elk seizoen: Auping dekbed Comfort Synthetisch

Dit dubbele Auping dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het All Year dekbed. Koude winter? Koppel beide dekbedden aan elkaar, dan heb jij het zeker niet meer koud. Voor elk seizoen de perfecte temperatuur dus.

Auping dekbed Comfort Synthetisch van rPET gerecyclede Polyestervezels 

Het Auping dekbed Comfort Synthetisch  is gevuld met 100% rPET gerecyclede Polyestervezels en is wat zwaarder dan dons. 

Aanvullende Informatie

Sub Titel 4 Seizoenen - 100% rPET gerecyclede Polyestervezels
Beschikbaarheid: In voorraad
Soort dekbed 4-seizoenen dekbed
Materiaal Synthetisch
Anti-allergie Ja

Andere klanten bekeken ook: