Auping dekbed Deluxe Natuur
4 Seizoenen - 100% Europese eendendons

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 479,00

Snel Overzicht

Het Auping dekbed Deluxe Natuur is gevuld met 100% Europese eendendons. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het All Year dekbed. Koude winter? Koppel beide dekbedden aan elkaar, dan heb jij het zeker niet meer koud. Voor elk seizoen de perfecte temperatuur dus. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar!


RDS gecertificeerde eendendons
100% biologisch katoenen tijk
Koppelbaar Zomer- en All Year dekbed


aupingairnatuurdekbed

* Vereiste velden

€ 479,00

Details

Auping dekbed Deluxe Natuur

Het Auping Deluxe Natuur 4 seizoenen dekbed is gevuld met 100% Europese eendendons. Dit dubbele dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat. Warme zomernachten? Gebruik het zomerdekbed. Lente/Herfst? Gebruik het All Year dekbed. Koude winter? Koppel beide dekbedden aan elkaar, dan heb jij het zeker niet meer koud. Voor elk seizoen de perfecte temperatuur dus. Verschillende afmetingen zijn beschikbaar in de webshop.

Voor elk seizoen: Auping dekbed Deluxe Natuur

Geschikt voor elk seizoen. De lichaamstemperatuur is van belang voor een goede nachtrust. Je wilt het in bed niet koud hebben, maar ook niet te warm. Het Auping Natuur dekbed bestaat uit twee delen die je los kan gebruiken, maar ook gemakkelijk aan elkaar kunt knopen. Zo gebruik je een extra dik dekbed voor in de winter. Het dekbed heeft blokvormige stiksels en een enkele bies.

Auping dekbed Deluxe Natuur van 100% Europese eendendons

De weelde van dons. Een donzen dekbed is niet alleen heel goed in het absorberen van vocht, het heeft ook een grote veerkracht en is licht van gewicht. De kwaliteit van dons wordt voornamelijk bepaald door de vulkracht. Hoe beter de vulkracht, hoe meer lucht het dons kan vasthouden en dus hoe beter de isolatie. Even opschudden en het dekbed is weer heerlijk luchtig. De vulling van het Auping dekbed Deluxe Natuur bestaat voor 100% Europese eendendons.

Aanvullende Informatie

Sub Titel 4 Seizoenen - 100% Europese eendendons
Beschikbaarheid: In voorraad
Soort dekbed 4-seizoenen dekbed
Materiaal Dons
Anti-allergie Ja