SHOWROOMMODEL Auping Maestro medium

Meer Views

SHOWROOMMODEL Auping Maestro medium
OP=OP! 90x200cm DE LAATSTE

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.395,00

nu € 849,00

Snel Overzicht

SHOWROOMMODEL


Een meesterlijke matras, de Maestro. De Talalay® latex comfortlaag en de asymmetrisch opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning.


Dit matras uitproberen? Kom proefliggen in onze winkel.


* Vereiste velden

€ 1.395,00

nu € 849,00

Details

Auping matras Maestro SHOWROOMMODEL

Deze matras heeft 5 comfortzones en is 22 cm hoog. De Talalay® latex comfortlaag en de asymmetrisch (ongelijk) opgebouwde DPPS® pocketveren bieden optimale veerkracht en ondersteuning. En dankzij een speciale schouderzone  volgt de matras de contouren van het lichaam nog beter.

Een heerlijke nachtrust met de Auping matras Maestro

De Maestro is voorzien van een luxe tijk, die is vervaardigd met de Tencel-vezel. Deze vezel, die superzacht aanvoelt, heeft een bijzonder ventilerende eigenschap. Het neemt veel vocht op en voert dit snel af. Ook is de tijk gemakkelijk afritsbaar om te wassen of te laten luchten. Hierdoor blijft de matras fris en kun je er langer van genieten.

De buitengewoon comfortabele matras is 22 centimeter hoog, heeft een onderlaag van speciaal schuim met open structuur en is voorzien van opengewerkte zijstroken. Deze combinatie zorgt dat de Maestro vrij kan ademen en een perfecte vochtregulatie heeft. Dit betekent een ventilerende matras op het bed waar je de hele nacht moeiteloos op beweegt.

In welke houding je ook ligt, dankzij de 5 comfortzones en de speciale opbouw van DPPS® Pocketveren ervaart het lichaam overal precies de juiste ondersteuning en drukverlaging die het nodig heeft. Daarnaast vormt de matras zich dankzij de Talalay® latex comfortlaag op sublieme wijze naar het lichaam. Het resultaat? Een heerlijke nachtrust.

Maximaal comfort voor de schouders door de Auping matras Maestro

Als je behoefte heeft aan extra ondersteuning van de schouders, dan biedt de Maestro de oplossing. In de schouderzone van de matras zijn een speciale laag van Visco elastisch schuim en een uniek 3D-breisel aangebracht. Deze zorgen voor maximale ondersteuning van de schouders, zodat je ’s ochtends uitgerust en energiek aan de dag kunt beginnen.

Aanvullende Informatie

Sub Titel OP=OP! 90x200cm DE LAATSTE
Beschikbaarheid: In voorraad