Bamboe zomerdekbed VanDyck

Meer Views

Bamboe zomerdekbed VanDyck
klimaatregulerende Tencel

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 84,95

nu € 59,95

Snel Overzicht

Het bamboe zomerdekbed van Vandyck is gemaakt van klimaatregulerende Tencel en 100% katoenen bekledingsstof. De bamboe vulling geeft daarbij een uitstekende vochtregulering en optimale ventilatie. Bamboe ademt, waardoor u het in de zomer niet te warm krijgt. Daarbij is het dekbed gemakkelijk wasbaar.

* Vereiste velden

€ 84,95

nu € 59,95

Details

Waarom kiest u voor een bamboe zomerdekbed van Vandyck?

Op een warme zomeravond wilt u misschien wel lekker in bed liggen met iets over u heen dat warmte biedt, maar ook niet te veel. Een dikke deken is uiteraard veel te warm. Het bamboe zomerdekbed van Vandyck biedt u bescherming en warmte bij koude, maar tegelijkertijd ook verkoeling bij warmte. Omdat het goed reguleert en ventileert, heeft u geen last van nachtelijk zweten. Zo slaapt u ook in de zomer lekker door.

Geniet van een goede nachtrust en kies ook voor ander vochtregulerend bedtextiel

Bij Okhuizen bieden wij diverse andere soorten bedtextiel dat zich kenmerkt door een uitstekende vochtregulering en optimale ventilatie. Zo kiest u niet alleen voor het bamboe zomerdekbed van Vandyck, maar bijvoorbeeld ook voor hoeslakens, moltons en kussenslopen die uitstekend te gebruiken zijn in de zomer.

Neem contact op bij vragen

Wilt u meer weten over het bamboe zomerdekbed of over de andere producten van Vandyck die wij in ons assortiment aanbieden? Of heeft u algemene vragen? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0345 – 613725, dan helpen wij u graag verder.

Aanvullende Informatie

Sub Titel klimaatregulerende Tencel
Beschikbaarheid: In voorraad
Soort dekbed enkel dekbed
Materiaal Bamboe
Anti-allergie Nee