Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Bed Basket

design, massief en bijzonder
Voorraad: 6-8 weken levertijd
SKU
07012015

Bed Basket eiken heeft door zijn schuine pootjes en minimalistisch design een Scandinavische uitstraling. Het bed leent zich perfect voor het creëren van een serene en kalme slaapkamer. In alle rust wakker worden in een warme sfeer. Bed Basket eiken heeft standaard een hoofdbord. De belijning van dit hoofdbord geeft het bed een speelse en bijzondere uitstraling.

Loof basket bed

 

€ 1.990,00
- +

Bed Basket, design, massief en bijzonder!

Bed Basket heeft door zijn schuine pootjes en minimalistisch design een Scandinavische uitstraling. Het bed leent zich perfect voor het creëren van een serene en kalme slaapkamer. In alle rust wakker worden in een warme sfeer. Bed Basket eiken heeft standaard een hoofdbord. De belijning van dit hoofdbord geeft het bed een speelse en bijzondere uitstraling.

De bedden Basket worden standaard geleverd met een in hoogte instelbaar draagsysteem

Bed Basket eiken is gemaakt van multiplex, oftewel gelaagd berken, met een hoogwaardig eiken fineer. De combinatie van het grafische effect van het multiplex en de structuur van het eikenfineer zorgt voor en genuanceerd lijnenspel. Het bed wordt afgewerkt met een natuurlijke olie. De pootjes zijn van Europees massief eiken en worden in dezelfde kleur als het bed geolied. Het voordeel van afwerken met olie is dat het hout na eventuele beschadiging goed te herstellen is.

De Basket is standaard voorzien van eenin hoogte instelbaar draagsysteem ten behoeve van de lattenbodems. De hoogte van je matras kan je zo zelf kiezen.

Bed Basket - pure kwaliteit uit Nederland

Het bed Basket van Loof wordt gemaakt in Nederland, pure en eerlijke produktie, handgemaakt en met oog voor detail!