Boxsprings

Bent u op zoek naar een boxspring?

Wij bieden u een enorme keus in boxsprings, in onze showroom meer dan 50 verschillende modellen
en binnen deze modellen kunt u kiezen uit meer dan 1200 variaties.

Stel uw boxspring zelf samen, geheel naar uw wens en verwachtingen,
wij adviseren u graag. 

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Onderdelen 1 tot 30 van totaal 75

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Rooster  Lijst 

Een boxspring is zeer persoonlijk, stel uw boxspring zelf samen

Lekker slapen, uitgerust wakker, dat is ons motto. Een goed bed hoort daarbij en de boxspring biedt u alle mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Boxsprings zijn van nature goed geventileerd en zeer goed ondersteunend, elk type slaapcomfort is mogelijk in een boxspring. 

Aangenaam soepel of zacht tot steviger of zelfs extra stevig, de boxspring biedt alles

Boxsprings zijn zeer goed aan te passen aan uw wensen, soepel en zacht, stevig en zelfs hard, alles is mogelijk. Goed geventileerd of toch liever warmtetoevoegend? Voor een precieze aansluiting aan uw lichaam en perfecte ondersteuning kiest u voor een drukverlagende matras of oplegmatras voor een aangename omsluiting van of schouder en heup. Bij Okhuizen vindt u speciale boxspring aanbiedingen en goedkope boxsprings van hoge kwaliteit.

Stel zelf uw eigen boxspring samen

Een boxspring is zeer persoonlijk, kies zelf uw hoofdbord, de stoffering in stof of leatherlook, de hoogte, elektrisch verstelbaar, verkoelend of juist warmte toevoegend, soepel of zacht of juist stevig tot extra stevig, modern of klassiek, voor iedereen de juiste keuze en voor elk budget, we helpen u graag!