Winkelwagen

Boxsprings
Boxsprings

 

Een boxspring is zeer persoonlijk, stel uw boxspring zelf samen

Lekker slapen, uitgerust wakker, dat is ons motto. Een goed bed hoort daarbij en de boxspring biedt u alle mogelijkheden om tot het beste resultaat te komen. Boxsprings zijn van nature goed geventileerd en zeer goed ondersteunend, elk type slaapcomfort is mogelijk in een boxspring.

Aangenaam soepel of zacht tot steviger of zelfs extra stevig, de boxspring biedt alles

Boxsprings zijn zeer goed aan te passen aan uw wensen, soepel en zacht, stevig en zelfs hard, alles is mogelijk. Goed geventileerd of toch liever warmtetoevoegend? Voor een precieze aansluiting aan uw lichaam en perfecte ondersteuning kiest u voor een drukverlagende matras of oplegmatras voor een aangename omsluiting van of schouder en heup.

Stel zelf uw eigen boxspring samen

Een boxspring is zeer persoonlijk, kies zelf uw hoofdbord, de stoffering in stof of leatherlook, de hoogte, elektrisch verstelbaar, verkoelend of juist warmte toevoegend, soepel of zacht of juist stevig tot extra stevig, modern of klassiek, voor iedereen de juiste keuze en voor elk budget, we helpen u graag! Bij Okhuizen vindt u speciale boxspring aanbiedingen en goedkope boxsprings van hoge kwaliteit.

Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 58

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 58

Van hoog naar laag sorteren