Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Noble exclusief bed van Auping

groots bed met royale loungekussens
Voorraad: 8-10 weken levertijd
SKU
230211

Ingetogen luxe. Maak kennis met Auping Noble een groot bed met een brede rand en royale loungekussens. Gemaakt van massief eikenhout, natuurlijke materialen en helemaal naar je eigen smaak samen te stellen.

 

De tafeltjes zitten vast aan het bed en vormen een prachtig geheel met de achterwand. De zachte kussens van het brede hoofdbord rusten op het houten plateau. 

Bij de Auping Noble kunnen alle Auping matrassen gecombineerd worden, stel je Auping Noble helemaal naar eigen smaak en comfort samen. 

 

De Auping Noble is nu te bewonderen in onze showroom

€ 12.000,00

Auping Noble: ingetogen luxe

Auping Noble is een elegant design bed, ontworpen door Johan van Hengel voor Auping. Het bed straalt een ingetogen vorm van luxe uit. Het ontwerp is krachtig door zijn eenvoud en bestaat uit een breed plateau van massief eikenhout, met afgeronde hoeken. Het bed wordt handgemaakt in Deventer van massief en duurzaam eikenhout dat speciaal voor ons is geselecteerd uit bossen in Europa.

Lekker loungen tegen de grote kussens

Anders dan bij onze andere bedden bevat Noble twee grote loungekussens die ook aan het hoofdbord vast zitten. Ze zijn zo breed als de matras die je kiest dus je zit heerlijk comfortabel en rust zo lekker uit. Die kussens kan je natuurlijk ook helemaal naar eigen smaak bekleden. Bijvoorbeeld in dezelfde kleur en stof als het hoofdbord, maar kies gerust een andere stof en kleur voor meer contrast.

Poten met een mooie ronding

De rondingen van de poten dragen bij aan de zachte uitstraling van het ontwerp. Ze hebben een ronde vorm, maar het leuke is dat ze niet helemaal rond zijn, ze hebben een afgerond vierkant wat het extra bijzonder maakt.

De tafeltjes vormen een geheel met het bed

Dit is ook ons eerste bed waarbij de tafeltjes onderdeel van het bed zijn. De poten staan midden onder het tafeltje, dit oogt heel stijlvol. Zo ontstaat er een mooi harmonisch geheel en heb je een fijne plek voor een lekker ontbijtje of je lievelingsboek.

Royaal hoofdbord voor geborgenheid

Het elegante en brede hoofdbord is met een verborgen steun aan het bed vastgemaakt en voelt door de royale afmeting lekker geborgen.

Duurzaam design van massief eikenhout

De Noble wordt gemaakt met massief eikenhout. Het geeft de Noble klasse en tegelijkertijd een warme uitstraling. De mooiste stukken hout worden geselecteerd en er wordt zorgvuldig gekeken naar de kleur en nerven zodat het samen een natuurlijk en rustig geheel vormt.

De Auping Noble wordt gemaakt van het allerbeste hout. Hout is een duurzaam en natuurlijk materiaal, het is een hernieuwbare bron. We kiezen ons hout uit bossen in Europa waar opnieuw wordt aangeplant en het voldoet aan de belangrijkste houtkeurmerken.

Het gebruikte hout draagt altijd een van deze drie keurmerken: FSC, PEFC of STIP. Doordat het bed van duurzame en hoge kwaliteit massief eikenhout gemaakt wordt gaat het generaties lang mee; dat maakt Auping Noble een duurzame keuze.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!