Kast

Bent u op zoek naar een mooie kast?

Kom kijken naar onze kastencollectie, we hebben een speciale ruimte hiervoor gereserveerd in onze showroom. We bieden zoveel maten in breedte, diepte en hoogte dat u bijna een op maat gemaakte kast kunt kiezen, maar dan niet voor de (hoge) prijs van maatwerk. Okhuizen Slaapcomfort biedt u een complete collectie schuifdeurkasten, draaideurkasten en bij passende nachtkasten.

Kast op maat, het interieur kiest u zelf.

De juiste kast past in uw slaapkamer, in onze collectie vindt u de juiste kast in de juiste hoogte, breedte en diepte. Het interieur van de kast is net zo belangrjk, misschien wel belangrijker daar kunt u uw kleding en linnengoed, bedtextiel, hoeslakens, dekbedden, kussens enz. netjes opbergen. Legschappen, maar ook ladeblokken, hangroedes, verlichting (ook in de kast, deze gaat automatisch aan d.m.v. een sensor zodra u de deur opendoet) kledingliften, deurdempers, stropdashouder of riem, alles accessoires zijn leverbaar.

Een kast in wit of grijs, altijd de juiste kleur of liever een houtkleur

Een kast die aansluit bij uw wensen en een kast mag natuurlijk ook gewoon een sieraad zijn in uw slaapkamer. Design of toch wat minder strak, een houtkleur of wit, grijs of zwart, alle kleuren zijn leverbaar.

De kast van uw keuze zit er zeker bij. Net als boxsprings, nachtkasten, dekbedden, lattenbodems, bedtextiel, tienerkamers, en kussens wordt uw bestelling vanaf 50,- gratis thuisbezorgd!

14 Artikel(en)

Rooster  Lijst 

14 Artikel(en)

Rooster  Lijst