Schuifdeurkast FLORIDA zwart wit

Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd

€ 836,00

Snel Overzicht

De Florida schuifdeurkasten lopen geruisloos
en bieden een schat aan ruimte door de royale
diepte maat van 69cm. VAKKUNDIG GEMONTEERD* voor speciale tarieven!
* Vraag naar de voorwaarden


Kleur: zwart hoogglans panelen ( set van 4)
en matte witte panelen (set van 4)
 
Helemaal compleet met:
lichtset
deurdempset
ladenblok met 3 laden voor plaatsing in de kast
2 legschappen 
2 hangroeden 


SPECIALE LEVERTIJDEN
Voor meer informatie of bestellen,
neem contact met ons op.
Wij helpen u graag verder 

* Vereiste velden

€ 836,00

Details

Schuifdeurkast FLORIDA zwart wit

Kiest u voor een originele Florida linnenkast, en u heeft al uw kleding gemakkelijk en overzichtelijk opgeborgen.Florida heeft een enorme inhoud, is zeer praktisch, en bovendien mooi.

Uniek zweefdeur systeem op de schuifdeurkast Florida

De beste linnenkast van Europa, practisch en supersolide. Florida kasten zijn voorzien van het unieke ‘zweefdeur’ geleidings-systeem, algemeen bekend als het beste kastsysteem. Bij dit volledig zwevende systeem rijden de deuren op soepele wielen bovenin de kast, in een zware metalen rails.
De deuren worden aan de onderzijde in een aparte rail geleid door zware metalenbeugels. Gemakkelijk te bedienen, altijd geruisloos, en geen slijtage.

Bij Florida kasten wordt niet bezuinigd op kwaliteit of materiaal. Florida zweefdeurkasten zijn rondom voorzien van een excentrisch verbindingssysteem, die de kast eenvoudig monteerbaar maakt, maar ook zonder schade of slijtage demonteerbaar en weer elders probleemloos is op te bouwen. Een belangrijk kenmerk is de “voorschuivende” deuren; het ingenieuze systeem, waardoor de deuren vrij lijken te zweven van links naar rechts en andersom. 

Functionele bergruimte optimaal benut in de schuifdeurkast Florida

Door de ruime dieptemaat van 69cm kan alle kleding recht en kreukvrij hangen. En door de hoogtemaat van 222cm wordt de slaapkamerhoogte volledig benut. Een schat aan functionele bergruimte: zelfs de kleinste Florida kast heeft al een inhoud van meer dan 2600 liter inhoud!
Met de standaard bijgeleverde legschappen en sterke metalen hangroeden, kunt u de kast zelf indelen. De perfecte afwerking, solide uitvoering, aluminium deurlijsten, uitgekiende indeling, metalen plankdragers.

 

Aanvullende Informatie

Sub Titel Nee
Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd