Schuifdeurkast Staud Sinfonie
Tópkwaliteit in schuifdeurkasten

Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd

€ 652,00

nu € 544,00

Snel Overzicht

De schuifdeurkast Staud Sinfonie is bijzonder mooi, praktisch en schitterend afgewerkt. De Sinfonie kast biedt u alle mogelijkheden om uw kleding perfect op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide en maar vooral bijzonder fraai afgewerkt, met onbeperkte mogelijkheden.


Foto's zijn voorbeelden van de mogelijkheden. Spiegeldeuren meerprijs (zie onder)

* Vereiste velden

€ 652,00

nu € 544,00

Details

Schuifdeurkast Staud Sinfonie van de hoogste kwaliteitsklasse

De schuifdeurkast Sinfonie is een bijzondere kast, praktisch ingedeeld en schitterend afgewerkt.De Sinfonie kast biedt u alle mogelijkheden om uw kleding perfect op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide en bijzonder fraai afgewerkt, met onbeperkte mogelijkheden.

Soepel zwevende deuren bij schuifdeurkast Staud Sinfonie

De schuifdeuren (ook wel zweefdeuren genoemd) zijn voorzien van het allerbeste schuifsysteem, duurzaam, betrouwbaar en altijd soepel zwevend. De metalen geleiderails zijn zeer solide geconstrueerd om de schuifdeuren op soepele wijze te openen en sluiten.

Schuifdeurkast Staud Sinfonie in diverse kleuren

De Staud Sinfonie kasten zijn in 200cm, 224cm en 240cm hoog, 69cm diep en verkrijgbaar in diverse kleuren die in de romp en de deurpanelen terugkomen. U kunt de deuren als optie voorzien van spiegels en glansglas. De greeplijsten zijn in de kleuren van de kast.

 

Aanvullende Informatie

Sub Titel Tópkwaliteit in schuifdeurkasten
Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd