Winkelwagen

Dekbedden

Bent u op zoek naar een nieuw dekbed?

Een dekbed dat lekker warm en comfortabel is en gemakkelijk om u heen sluit? Goed geventileerd en niet broeierig? Wilt u een dekbed met gewicht of liever zeer licht in gewicht? Wij adviseren u graag welk dekbed echt bij u past. U koopt een dekbed voor 5 tot 10 jaar dus daar mag best aandacht aan gegeven worden.  U kunt kiezen uit drie vullingsoorten in een dekbed:


katoen dekbed

 Katoen 
Katoen is de basis voor zomerdekbedden, katoen neemt extreem snel en gemakkelijk vocht op en geeft u een fris en koel gevoel. 

 Dons 
Dons is de lichtste soort. U kunt kiezen uit verschillende percentages dons, meestal 15, 65 of 90 tot zelfs 100% dons. Minder dan 100% is altijd gemengd met kleine veertjes. Hoe meer dons, hoe lichter het dekbed. 

 Wol 
Een wollen dekbed is gevuld met 100% zuiver scheerwol. Zwaarder dan dons en gemiddeld even zwaar als een synthetisch dekbed

 Synthetisch
Synthetische dekbedden hebben vezels die hol of gesloten zijn. Holle vezels zijn veerkrachtiger, kunnen beter ventileren en isoleren. Synthetische dekbedden zijn anti allergische dekbedden.


Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 46

Van hoog naar laag sorteren