Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Cassenz Merino Luxe wol dekbed zomerdeel

de fijnste merino wol en katoen satijn
Voorraad: In voorraad
SKU
04102022

Wol blinkt uit in volume, is puur natuurlijk en luxe, met behoud van alle natuurlijke eigenschappen. Wol isoleert en verwarmt uitstekend en wol ventileert en reguleert warmte en vocht. De Cassenz Merino Luxe heeft een verfijnde zachte satijn katoenen tijk. 

 

€ 159,00
- +

Zomerdekbed Cassenz Merino wol

Hou je van luxe? Gun jezelf dan de Merino Luxe wollen dekbedden van Cassenz. Door de 100% katoen-satijnen tijk slaap je nog prettiger.

De Cassenz Merino wol is een heerlijk luxe en comfortabel dekbed. Hij is gemaakt van 100% Merino wol. De wol van Spaanse Merino-schapen kenmerkt zich door zijn grote haardichtheid. Daardoor voelt je dekbed extra soepel en comfortabel aan.

Door de fijne en zachte haren houdt Merino-wol lichaamswarmte beter vast. Bovendien ventileert hij uitstekend en trekt lichaamsgeur niet in de vulling. Je slaapt zacht en warm, en wordt nooit klam wakker.

Cassenz Merino wol vergelijkbaar met dons

Bij luxueus slapen denk je misschien meteen aan dons. Maar vergis je niet, want Merino-wol doet hier niet voor onder. Hoewel het materiaal wat zwaarder aanvoelt, heeft het dezelfde isolerende en comfortabele eigenschappen. Het Merino Luxe wollen dekbed voelt licht aan en biedt toch volop ondersteuning.

Onderscheidend voor de ‘Cassenz Merino Luxe’ is zijn hoogwaardige afwerking. De tijk is gemaakt van 100% katoen-satijn. Deze combinatie van stoffen heeft een zeer hoge draaddichtheid. Dit geeft een heerlijk glad, zacht en soepel gevoel tijdens de nachtrust.

Dekbed Cassenz Merino Luxe ook verkrijgbaar in najaar/herfstdeel

Het wollen dekbed Merino Luxe van Cassenz is ook verkrijgbaar in najaar/herfstdeel uitvoering. Met aparte - eenvoudig te bevestigen - seizoensdelen maak je het dekbed eenvoudig dikker of juist dunner. Zo slaap je altijd onder de ideale omstandigheden.

 Wollendekbed Texels Comfort