Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Bamboe Tencell zomerdekbed VanDyck

klimaatregulerende en uitermate koel
Voorraad: In voorraad
SKU
04062015

Het bamboe zomerdekbed van Vandyck is gemaakt van klimaatregulerende Tencel en 100% katoenen bekledingsstof. De bamboe vulling geeft daarbij een uitstekende vochtregulering en optimale ventilatie. Bamboe ademt, waardoor u het in de zomer niet te warm krijgt.

Special Price € 74,95 Regular Price € 89,95
- +

Waarom kiest u voor een bamboe zomerdekbed van Vandyck?

Op een warme zomeravond wilt u misschien wel lekker in bed liggen met iets over u heen dat warmte biedt, maar niet te veel. Een dikke deken is uiteraard veel te warm. Het bamboe zomerdekbed van Vandyck biedt u bescherming en warmte bij koude, maar tegelijkertijd ook verkoeling bij warmte. Omdat het goed reguleert en ventileert, heeft u geen last van nachtelijk zweten. Zo slaapt u ook in de zomer lekker door.

Geniet van een goede nachtrust en kies ook voor ander vochtregulerend bedtextiel

Bij Okhuizen bieden wij diverse andere soorten bedtextiel dat zich kenmerkt door een uitstekende vochtregulering en optimale ventilatie. Zo kiest u niet alleen voor het bamboe zomerdekbed van Vandyck, maar bijvoorbeeld ook voor hoeslakens en kussenslopen die uitstekend te gebruiken zijn in de zomer.

Neem contact op bij vragen

Wilt u meer weten over het bamboe zomerdekbed of over de andere producten van Vandyck die wij in ons assortiment hebben? Of heeft u vragen? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0345 – 613725, dan helpen wij u graag verder.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!