Dekbedovertrek Hert

Meer Views

Dekbedovertrek Hert
100% katoen

Beschikbaarheid: VERKOCHT

€ 39,95

nu € 24,95

Snel OverzichtDekbedovertrek Hert, 100% katoen, zeer kreukherstellend.
Een mooie foto print van een hert op een zwarte/antraciet achtergrond. Sfeervol en knus! Heerlijk zacht en van 100% katoen. Dekbedovertrek Hert is te verkrijgen in verschillende maten: 1 persoons, 2 persoons en lits-jumeaux! 


Dekbedovertrek Hert


Details

Dekbedovertrek Hert, knus en mooi!

Een mooi dekbedovertrek met een hert geeft een knusse en warme sfeer in de slaapkamer. Dit dekbedovertrek Hert heeft een grote prachtige hert op een zwarte achtergrond. Past overal goed bij! Met bijpassende kussenslopen om het plaatje compleet te maken. Dekbedovertrek Hert is van 100% katoen, heerlijk zacht en zeer kreukherstellend. Geef uw slaapkamer een nieuwe look met dit Hert dessin. 

Dekbedovertrek hert : 100% katoen

Het dekbedovertrek met hert heeft een mooie fotoprint, maar het overtrek is en blijft zacht omdat het van 100% katoen is gemaakt. Op een donkere achtergrond voor meer sfeer. Dekbedovertrek hert heeft mooie kleuren: bruin, oranje, beige en zwart. Leuk te comibineren met sierkussens en een plaid

Dekbedovertrek hert combineren met een hoeslaken

Dekbedovertrek hert is mooi te combineren met een zwarte hoeslaken of een antraciet hoeslaken. Wij hebben verschillende hoeslakens in onze collectie! Op zoek naar een andere dekbedovertrek met hert? Dekbedovertrek Stag van Vandyck is prachtig!

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen
Beschikbaarheid: VERKOCHT

Andere klanten bekeken ook: