Winkelwagen

Marjolein Bastin

Dekbedovertrek van Marjolein Bastin

In de ruime collectie van Okhuizen vindt u gemakkelijk een dekbedovertrek van Marjolein Bastin dat helemaal voldoet aan uw wensen en eisen. Want uiteraard is het materiaal van uw dekbedovertrek van groot belang, maar ook de opdruk van het overtrek is zeer belangrijk. Wij bieden diverse dekbedovertrekken van Marjolein Bastin aan, waardoor u gemakkelijk kiest voor een overtrek dat bij u en uw slaapkamer past.

Wat kenmerkt een dekbedovertrek van Marjolein Bastin?

Marjolein Bastin is een tekenaar die de Nederlandse natuur vat in haar tekeningen. Een dekbedovertrek van Marjolein Bastin kenmerkt zich dan ook altijd door de natuurlijke afbeeldingen, zoals bloemendessins, en de zachte kleuren. Met zo’n dekbedovertrek geeft u uw slaapkamer een sierlijke, natuurlijke en warme uitstraling.

Comfort en kwaliteit

Voor een goede nachtrust is het comfort en de kwaliteit van een dekbedovertrek uiteraard van groot belang. Het beddengoed van Marjolein Bastin is gemaakt van fijne materialen die vocht reguleren en optimaal ventileren. Hierdoor slaapt u de hele nacht heerlijk door.

Dekbedovertrek in diverse afmetingen te bestellen

Wilt u een dekbedovertrek van Marjolein Bastin aanschaffen? Bij Okhuizen bestelt u gemakkelijk dekbedovertrekken in diverse afmetingen, bijvoorbeeld voor een eenpersoons- of tweepersoonsbed. Heeft u nog vragen over ons assortiment of wilt u graag meer weten over een specifiek product? Neem vrijblijvend contact met ons op via 0345 – 613725.

Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren