Winkelwagen

Auping hoofdkussens

Hoe kies je het juiste hoofdkussen?

Lekker slapen is niet alleen een kwestie van een goed bed en een goed matras. Ook je hoofdkussen is heel belangrijk. Het kussen moet je nek en hoofd zodanig ondersteunen, dat je nekspieren zich helemaal kunnen ontspannen.

Ben je een rug-, buik-, of zijslaper?

Dit geeft richting aan het type kussen dat bij je past. Je kunt kiezen uit een voorgevormd, een gedeeltelijk gevormd, of een vrij te vormen kussen. Bespreek met de specialist wat goed past bij jouw slaaphouding.

Voor wat betreft het materiaal van je kussen zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen tussen dons, katoen, synthetische materialen of latex. Het hoogwaardige dons is nog altijd populair. Het zorgt voor een comfortabel gevoel. Lange tijd werd gedacht dat mensen met een allergie beter geen dons konden nemen, maar met een kwalitatief goede tijk is dons voor iedereen geschikt.

Het regelmatig opschudden, opkloppen en luchten van je kussen zijn een 'must' voor een lang kussenleven.

Vanuit hygiënisch oogpunt is vervanging van je hoofdkussen na 3 tot 5 jaar wenselijk. De levensduur van een hoofdkussen wordt voor een groot deel bepaald door het onderhoud. Ieder kussen kan worden gereinigd volgens de aanwijzingen op het waslabel. Daarnaast zijn regelmatig opschudden en/of opkloppen en luchten van je kussen een 'must' voor een lang kussenleven.

Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren