Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Best Life hoofdkussen Guna

optimale drukverdeling door de traagschuimkern
Voorraad: In voorraad
SKU
2303111
Hét ideale kussen voor zijslapers. Dit kussen brengt je wervelkolom in een neutrale positie en vermindert nek- en rugklachten.

 

Ondersteunend, ventilerend en maximaal comfort. Dit is precies hoe het Guna kussen aanvoelt. Het traagschuim in onze kussens is speciaal ontworpen om een jarenlang een rustgevende, pijnvrije ervaring te geven en past zich volledig aan naar jouw lichaam.

 

Door het Comfort foam zal je lichaam altijd de juiste ondersteuning krijgen. Door de ventilatie en het gebruik van duurzame materialen, zorgt het kussen ervoor dat het nooit te warm wordt. Zelfs op de hete zomerdagen.

Hierdoor ervaar je maximaal comfort, de hele nacht lang. 

€ 59,00
- +

Best Life hoofdkussen Guna ideaal voor zijslapers

Hét Best Life hoofdkussen Guna: ideale kussen voor zijslapers. Dit kussen brengt je wervelkolom in een neutrale positie en vermindert nek- en rugklachten.

Guna biedt goede ondersteuning en een uitstekende drukverdeling

Het Guna hoofdkussen is ontworpen in samenwerking met slaapexperts. 

Het Guna hoofdkussen is het antwoord op uw slapeloze nachten en wakker worden met nekpijn. Dit komt omdat ons kussen Guna speciaal is ontworpen in samenwerking met slaapexperts. Hierdoor voldoet het Guna kussen aan alle eisen om jou een rustgevende nacht en uitgeruste dag te bieden.

Guna kussen, dé perfecte oplossing voor zijslapers.

Zeker voor zijslapers is het Guna kussen dé perfecte oplossing, omdat het design van het kussen speciaal is ontworpen naar de specifieke slaaphouding van zijslapers.

Een verkeerde slaappositie is namelijk de nummer één oorzaak van rug, nek- of schouderklachten.