Winkelwagen

Silvana hoofdkussens

Silvana Support Actie!

Genieten van je nachtrust én bij het opstaan van een heerlijk kopje koffie? Tot en met 29 oktober krijg je een gratis NESCAFÉ Dolce Gusto Mini Me-koffiemachine. Heb je maar één kussen nodig? Dan krijg je deze mooie, kwalitatieve koffiemachine er voor slechts € 19,95 bij. Wees er snel bij, want op = op.

Silvana hoofdkussen

Comfortabel, ondersteunend en kwaliteitsvol: dát is een Silvana hoofdkussen. Al ruim 30 jaar is dit hét merk voor het beste hoofd- en nek ondersteunende hoofdkussen. Een Silvana hoofdkussen is gemaakt in samenwerking met fysiotherapeuten. Zo weet u zeker dat u een goed hoofdkussen ontvangt voor een aantrekkelijke prijs. Bij Okhuizen vindt u een zeer ruim assortiment aan hoofdkussens van dit uitstekende merk. Welk kussen is geschikt voor u?

Silvana hoofdkussen geschikt voor iedereen

Wist u dat een Silvana hoofdkussen geschikt is voor iedereen? Er bestaan namelijk veel verschillende kussens met ieder hun eigen kenmerken. Zo zijn er stevige kussens, zachte kussens, extra stevige kussens en extra zachte kussens. Maar er zijn ook kussens in verschillende vormen, afhankelijk van wat u fijn vindt. De kussens komen met elkaar overeen in de materiaaleigenschappen: ze zijn allemaal gemaakt van materialen die ademen, ze zijn vochtregulerend en ze kenmerken zich door hun veerkracht en ondersteuning.

Advies over het kussen dat bij u past

Het is belangrijk dat u slaapt op een goed hoofdkussen. Alleen dan profiteert u van een goede nachtrust. Bij Okhuizen voorzien wij u graag van een advies over het Silvana hoofdkussen dat het beste bij u past wanneer u belt naar 0345 – 613725. Uiteraard geven wij u ook informatie over ons ander bedtextiel, zoals over onze dekbedovertrekken en hoeslakens.

Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 15

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 15

Van hoog naar laag sorteren