Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Silvana Support Fluorine hoofdkussen

"Beetje stevig"
Voorraad: In voorraad
SKU
30123

Silvana Support Fluorine hoofdkussen is uitermate geschikt
voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld
tot groter dan gemiddeld van postuur bent. 

Silvana hoofdkussens

€ 119,95
- +

Silvana Support Fluorine hoofdkussen

Het net wat stevigere Silvana Support Fluorine hoofdkussen
Het Silvana Support Fluorine hoofdkussen is uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot
groter dan gemiddeld van postuur bent.

De bovenvakken van dit hoofdkussen zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo®. Comforel® zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo® maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Aegis®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van het Silvana hoofdkussen beetje stevig is gemaakt van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. Het Silvana hoofdkussen beetje stevig is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!