Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Best Life kniekussen Velino

comfortabele knieondersteuning
Voorraad: In voorraad
SKU
2303151
Dé oplossing bij pijnlijke knieën en de heup. Met het Velino kniekussen ontlast je je knieën, breng je je wervelkolom in een optimale houding en kom je automatisch in een ontspannen slaaphouding terecht.
- +

Best Life ergonomisch kniekussen Velino

Kniekussen Velino verlicht de grootste pijn en verkoelt

Dé oplossing voor nek, rug, heup, bekken- en gewrichtspijn. Het Velino ergonomisch kniekussen is zo ontworpen dat zijslapers nóg meer ondersteuning krijgen. Voor sommige mensen met veel pijn of een beperkte mobiliteit kan alleen een goed hoofdkussen niet genoeg zijn om klachten te verhelpen. Gelukkig is het Velino kniekussen daar een uitstekend antwoord op!

Slaap ermee tussen je knieën voor de extra ondersteuning en breng je hele lichaam in dé perfecte slaaphouding. Met ons speciale traagschuim zal het kussen zich vormen aan de vorm van je lichaam en de temperatuur te helpen reguleren, waardoor het niet te warm wordt. Zelfs op de hete zomerdagen.

Ergonomisch kniekussen Velino met Comfort Foam 

Comfort Foam in het kniekussen Velino: Zoals je kussen hoort te voelen

Ondersteunend, ventilerend en maximaal comfort biedend. Dit is precies hoe het Velino kussen aanvoelt. Het traagschuim in onze kussens is speciaal ontworpen om een jarenlang een rustgevende, pijnvrije ervaring te geven en past zich volledig aan naar het lichaam.

Door het BL-Comfort foam zal het lichaam altijd de juiste ondersteuning krijgen. Door de ventilatie en het gebruik van duurzame materialen, zorgt het kussen er voor dat je het nooit te warm zult hebben. Zelfs op de hete zomerdagen.

Hierdoor kan jij weer genieten van een goede nachtrust met maximaal comfort, de hele nacht lang.