Bella Donna Hoeslaken ALTO 45cm

Meer Views

Bella Donna Hoeslaken matrassen tot 45cm
Jersey-hoeslakens met elasthaan

Beschikbaarheid: 1-2 weken levertijd

€ 55,00

Snel Overzicht

Voor extra hoge matrassen


Hoekhoogte: 45cm
Alto: Voor boxspring matrassen met overhoogte tot 40 cm of om over topmatrassen en matrassen met alleen een hoeslaken te plaatsen. 


Bij de Bella Donna Jersey hoeslaken ontstaan nauwelijks pluisjes (bolletjes). Want er wordt uitsluitend het meest hoogwaardige getwijnde garen met bijzonder lange vezels gebruikt. 


Niet alle kleuren zijn direct leverbaar, het kan enkele dagen duren voordat wij het naar u kunnen versturen. Neem contact met ons op als u hierover vragen heeft.

* Vereiste velden

€ 55,00

Details

Bella Donna Hoeslaken

Slaap groots: op een koninklijk hoeslaken. Eersteklas verwerkt en veredeld getwijnd garen van katoen met lange vezels, gebreid tot een ondoorzichtig, zeer mooi zwaar laken, maakt van de Bella Donna Jersey een hoeslaken uit de topklasse. Het hoogwaardige laken zit perfect op iedere matras.

Aloë vera & zijdeproteïne geven het schitterende laken het zijdeachtige oppervlakgevoel en de schitterende glans. Daarbij is het hoogwaardige laken pillingvrij, kleurecht en buitengewoon duurzaam. Compromisloze kwaliteit. Zo koninklijk kan slapen zijn!

Uitstekende pasvorm van Bella Donna hoeslaken 

Bella Donna Jersey-hoeslakens met elasthaan zijn perfect voor uw matras: ongeacht standaard,extra groot of waterbed. Vanwege de enorme terugsprongkracht zitten onze hoeslakens gegarandeerd plooivrij.

Perfecte pasvorm door slimme hoek Bella Donna hoeslaken 

Bij elk Bella Donna Jersey hoeslaken hoort een etiket met maat en verzorgingssymbolen. De “slimme hoek” met het etiket trekt u over het rechter boveneinde van het matras en het laken zit al perfect.

Aanvullende Informatie

Sub Titel Jersey-hoeslakens met elasthaan
Beschikbaarheid: 1-2 weken levertijd

Andere klanten bekeken ook: