Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

 

Bezorging

 

Okhuizen dé Slaapspecialist bezorgt door geheel Nederland bij u thuis (m.u.v. de Waddeneilanden). De kosten zijn afhankelijk van het aankoopbedrag:

Bedrag van uw bestelling

bezorgkosten

€ 0 - 30,- 

€ 6,95

boven € 30,-

gratis


Vlietskant 22 
4141 CL Leerdam
tel. 0345 - 613725
info@okhuizen.com 

 

 

Wanneer er onjuistheden staan vermeld in de door Okhuizen dé Slaapspecialist vermelde gegevens aan u, dienen deze z.s.m. aan Okhuizen dé Slaapspecialist gemeld te worden.

Uw producten worden bezorgd op het door u aangegeven adres. Deze gegevens kunt u terugvinden op uw orderbevestiging welke u per e-mail ontvangt.

Wanneer u de afspraak voor levering niet na komt, zullen de extra kosten die Okhuizen dé Slaapspecialistmoet maken aan u worden doorberekend.

Levering op afspraak geschiedt in onderling overleg met u en Okhuizen dé Slaapspecialist. Op zon- en feestdagen kan niet worden geleverd. 

Vakkundig monteren

 

Wij bieden ook de mogelijkheid om de door u bestelde producten door ons vakkundig te laten monteren. De montagekosten zijn afhankelijk van het soort product. De bedragen die wij daarvoor hanteren zijn incl. planning, magazijn beheer, laden, lossen en de montage van de producten. 
U kunt contact met Okhuizen dé Slaapspecialistopnemen over de hoogte van de montagekosten.