Winkelwagen

Lekker Slapen blog
SwissSleep matrassen en kussens nu ook bij Okhuizen

SwissSleep staat al veertig jaar garant voor kwaliteit en een perfect slaapcomfort. Matrassen en kussens vervaardigd van hoogwaardige en exclusieve materialen.

Luxueuze micro-pocketveren matrassen met een sterke ondersteuning en nauwkeurige aanpassing aan de lichaamscontouren, royaal afgewerkt metextra comfortlagen voor een perfecte drukverdeling en comfortabele lighouding.

Lees verderSwissSleep matrassen en kussens nu ook bij Okhuizen
Een goed hoofdkussen helpt tegen nekklachten

Silvana Support kussen, Nederlands meest effectieve neksteun kussen. Ontwikkelt in samenwerking met fysiotherapeuten. Het Silvana Support kussen is er in 6 verschillende uitvoeringen, van zacht tot stevig en hoog. Het Silvana kussen is gemaakt van de allerbeste materialen en tot in de kleinste detail uitgedacht om uw nek een optimale steun te bieden. Voor zowel de buik-, rug- als zijslaper is er een Silvana Support kussen.

Lees verderEen goed hoofdkussen helpt tegen nekklachten
Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website! Graag houden we u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beter slapen. U kunt inschrijven op onze nieuwsbrief en dan houden we u op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van gezond slapen, uitgerust wakker.

 

Lees verderWelkom op onze nieuwe website!

3 producten(en)

Toon