Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven
Voor steeds meer producten maakt Vandyck gebruik van GOTS gecertificeerde katoen. Dat is katoen met een internationaal keurmerk dat aangeeft dat het een materiaal is dat duurzaam is geproduceerd. Benieuwd naar meer informatie over het GOTS certificaat en de producten van Vandyck, lees dan vooral verder.
Lees verderDuurzame keuzes bij Vandyck
De schuifdeurkast Sinfonie is een bijzondere kast, praktisch ingedeeld en schitterend afgewerkt. De Sinfonie kast biedt u alle mogelijkheden om uw kleding perfect op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide en bijzonder fraai afgewerkt, met onbeperkte mogelijkheden.
Lees verderSchuifdeurkast Staud Sinfonie
Een volledig nieuwe collectie boxsprings van M Line, geheel naar wens samen te stellen
Lees verderNieuwe boxsprings van M Line!

Dit is Auping Evolve, het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld. Maar dit matras is ook gemaakt met aandacht voor jou. Voor jouw lichaam. Want Auping Evolve is beschikbaar in drie verschillende varianten, met elk een andere zonering. Want ieder lichaam is anders, waardoor je andere ondersteuning nodig hebt.

Door de juiste variant te kiezen, ligt je rug in een mooie natuurlijke houding van je nek tot je stuitje. Zo krijgt je lichaam optimale ondersteuning en herstelt zich het beste tijdens het slapen.
Auping Evolve is bekroond met de Red Dot Design Award 2020.

Lees verderHet eerste volledig circulaire matras ter wereld

4 producten(en)

Toon