Complete boxspring Base incl. matras
praktisch als bed en logeerbed

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 398,00

nu € 299,00

Snel Overzicht

Comfortabel slaapcomfort voor een prima prijs. Een ronduit goedkope boxspring maar van prima kwaliteit. Deze boxspring Base zult u aangenaam verrassen vanwege de solide constructie van de stevige onderbox. De pocketveringmatras biedt uitstekende ondersteuning en ventilatie, deze maakt het geheel tot een een prettig medium tot stevig ligcomfort.

* Vereiste velden

€ 398,00

nu € 299,00

Details

Complete boxspring Base inclusief pocketverenmatras

Comfortabel slaapcomfort voor een prima prijs. Een voordelige boxspring maar van prima kwaliteit. Deze boxspring Base zult u aangenaam verrassen vanwege de solide constructie van de stevige onderbox. De matras biedt uitstekende ondersteuning en ventilatie, en maakt het geheel tot een een prettig medium tot stevig ligcomfort.

Met en zonder hoofdbord bij boxspring Base

De boxspring Base met of zonder gestoffeerd hoofdbord en boxspring incl. pootset,  matras (120 en 140cm 1 geheel) en een comfortabele pocketveringmatras

Voor een prima slaapcomfort kiest u de boxspring Base

Een mooie complete set voor een speciale aanbiedingsprijs, boxspring Base, helemaal compleet slaapklaar. De boxspring is in totaal 47cm hoog, gemeten vanaf de grond tot de bovenkant van de matras. Het hoofdbord is 110cm hoog.

Aanvullende Informatie

Sub Titel praktisch als bed en logeerbed
Beschikbaarheid: In voorraad