Boxspring Vento Nelson
puur handwerk in perfecte stoffering

Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd

€ 1.866,00

Snel Overzicht

Helemaal compleet met gecapitonneerd hoofdbord, 2 boxsprings, trendy potenset RVS, 2 pocketveringmatrassen (soepel of stevig) . Dit model is van premium kwaliteit, de garantie voor een geweldige slaapbeleving.

* Vereiste velden

€ 1.866,00

Details

Boxspring Vento Nelson: perfectie in stoffering

Uitgerust ontwaken op een geweldig mooi bed? Dan is boxspring Vento Nelson een juiste keuze. Prachtig gecapitonneerd hoofdbord met knopen. Een top kwaliteits boxspring met een de hoogste kwaliteit in slaapcomfort.

Complete kwaliteitsboxspring heet boxspring Nelson

Helemaal compleet met hoofdbord (met knopen) in 2 uitvoeringen, 2 optimaal verende en ventilerende boxsprings met RVS trendy pootset, 2 pocketveringmatrassen (soepel of stevig comfort). Het totaalpakket biedt u Scandinavisch slapen op het hoogste niveau.

Scandinavisch top-comfort in de boxspring Nelson

Het Scandinavisch slapen is alom geprezen vanwege de fantastische ondersteuning, het comfort welke u zelf bepaald en de uitstekende ventilatie. Scandinavisch slapen biedt u in een 2 persoons opstelling aan iedere kant een eigen stevigheid en toch een volledig aangesloten ligoppervlak door de oplegmatras of topper. Kom proefslapen in onze winkel.

 

Aanvullende Informatie

Sub Titel puur handwerk in perfecte stoffering
Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd

Andere klanten bekeken ook: