Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Butterfly hoofdkussen natuurrubber

'The best or nothing' premium neksteunkussen
Voorraad: In voorraad
SKU
050120163

Het Butterfly kussen is voorzien van een nekrol die wordt gevormd vanuit de kern van het kussen. Het kussen is gegoten uit een uiterst zachte en elastische kwaliteit rubber. 

De kern van het Butterfly kussen bestaat uit een 100% natuurrubber die voor 90% bestaat uit het kostbare natuurlatex. Het maximaal haalbare natuurlatex gehalte. Dus ook maximale elasticiteit.

 

Deze elasticiteit van natuurlatex wordt nog eens extra geactiveerd  door de volle katoenen stretch tijk om het kussen. Het gevolg is dat het kussen zeer nauwkeurig de contouren van nek en hoofd kan volgen. De nekrol functioneert maximaal zonder dat deze als onaangenaam wordt ervaren. De dikke stretch tijk voorkomt dat het kussen  warm en broeierig aanvoelt.

 

Door de holte in de kern van het kussen komt het hoofd stabiel in de juiste positie te liggen gedurende de hele nacht. De nekwervels komen zowel in zij als rugligging in een natuurlijke houding te liggen. De uiterst zachte en elastische nekrol geven zenuwbanen de ruimte voor optimaal functioneren. Nekspieren kunnen zich door het aangename gevoel maximaal ontspannen.

 

Het Butterfly gezondheidskussen is een hoofdkussen dat zich aanpast aan uw specifieke lichaamshouding. Door de constructie van het Butterfly gezondheidskussen behouden hals- en borstwervels gedurende de slaap hun natuurlijke vorm. Daardoor worden klachten als nek-, rug- en hoofdpijn voorkomen.

 

De hardheid van uw huidige Butterfly kussen

 

Volg de volgende stappen:

  1. Rol voorzichtig de molton van het schuim af
  2. Aan een van de lange zijdes ziet u het logo van Mahoton, daaronder ziet u twee blokjes met een aantal cijfers, bijvoorbeeld: [625] [-3-]
  3. Het tweede getal (-1-,-2- of -3-) geeft de hardheid aan

1= Soft
2= Medium
3= Strong

€ 169,00
- +

Butterfly gezondheidskussen met nekondersteuning

Hoofd- en nekpijn zijn vaak de gevolgen van een verkeerde slaaphouding. Er ontstaat een te sterke belasting van de hals- en borstwervels omdat de traditionele hoofdkussens vaak op de verkeerde plaats een verkeerde ondersteuning geven. Het Butterfly gezondheidskussen biedt de juiste nekondersteuning voor iedereen.

Ingenieuze nekrol op Butterfly gezondheidskussen

Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern van het Butterfly hoofdkussen. 

Voor elke schouderbreedte is er een Butterfly gezondheidskussen

De gepatenteerde vormgeving van Butterfly kussens is tot stand gekomen uit onderzoek naar een goede slaaphouding in combinatie met aangenaam slapen. Het Butterfly gezondheidskussen is leverbaar in diverse hoogtes (9cm, 12cm en 14cm hoog) en hardheden (soft, medium en firm). Zo is er voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly kussen leverbaar.