Dekbedovertrek aapjes 2425

Meer Views

Dekbedovertrek aapjes 2425
100% katoen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

Snel Overzicht

Het Aapjes dekbedovertrek van Good morning biedt u uitstekend de mogelijkheid de kinderkamer op te vrolijken. Het dekbedovertrek heeft ook olifanten, leeuwen en giraffen. Dit overtrek is dan ook zeer geschikt voor de echte dierenliefhebber. Iets voor uw zoon of dochter? U bestelt gemakkelijk via Okhuizen.Past leuk bij: hoeslakens


* Vereiste velden

€ 29,95

Details

100% katoen voor een zacht en kreukherstellend Appjes dekbedovertrek

Waarom kiest u voor het Aapjes dekbedovertrek van Good morning? Omdat dit dekbedovertrek gemaakt is van 100% katoen, is en blijft het ontzettend zacht. Daarnaast is het zeer kreukherstellend en is de afbeelding zeer kleurecht. Het dekbedovertrek is daarnaast ademend, ventilerend en vochtregulerend. Zo weet u zeker dat uw zoon of dochter kan genieten van een heerlijke nachtrust.

Diverse andere dierenovertrekken bij Okhuizen

Een Aapjes dekbedovertrek niet helemaal geschikt voor uw zoon of dochter? Bij Okhuizen hebben we ook diverse andere dierenovertrekken. Is het lievelingsdier van uw zoon het konijn of vindt uw dochter de olifant juist geweldig? Neem een kijkje in ons aanbod en vind het dekbedovertrek met dierenafbeelding dat het beste bij uw kind of de kinderkamer past. En wilt u liever een ander kinderdekbed kopen, bijvoorbeeld met een afbeelding van een auto of vliegtuig? Dat kan natuurlijk ook! Vragen over ons ruime assortiment? Stel ze wanneer u belt naar het volgende nummer: 0345 – 613725.

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen
Beschikbaarheid: In voorraad

Andere klanten bekeken ook: