Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Dekbedovertrek Ambiante Uni

100% katoen uni bruin
Voorraad: In voorraad
SKU
2305052

Het Cotton Uni dekbedovertrek van Ambiante is gemaakt van 100% katoen. Het is een eerlijk materiaal van uitstekende kwaliteit. Van nature is katoen een sterk ventilerend en vocht absorberend. Het draagt bij aan comfortabel slaapcomfort. 

€ 34,95
- +

Ambiante COTTON UNI dekbedovertrek

Ga voor rust en elegantie met het Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek. Een prachtige toevoeging voor in een moderne en rustige slaapkamerinterieur. Dankzij de effen kleur en rustige uitstraling van dit Cotton Uni dekbedovertrek. 

Het Cotton Uni dekbedovertrek van Ambiante is gemaakt van 100% katoen. Het is een eerlijk materiaal van uitstekende kwaliteit. Van nature is katoen sterk ventilerend en absorberend. Het draagt bij aan comfortabel slaapcomfort. 

Moderne Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek

Ambiante is een modern merk dat door zijn veelzijdigheid een breed publiek aanspreekt. Een Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek is veelzijdig. Ambiante staat voor kwalitatief hoogwaardig beddengoed; het merk vormt dan ook een inspiratie voor elke slaapkamer.

OEKO-TEX bij het Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek

Ambiante Cotton Uni dekbedovertrek draagt het OEKO-TEX®Standard 100, een internationaal erkend gezondheidskeurmerk voor textiel dat aangeeft dat een product geen restanten van chemicaliën, zoals zware metalen, verfstoffen of bestrijdingsmiddelen, bevat die schadelijk kunnen zijn voor de huid en de gezondheid van de mens.