Dekbedovertrek Auto Studio Ditte

Meer Views

Dekbedovertrek Auto Studio Ditte
100% katoen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,95

Snel Overzicht

Het dekbedovertrek auto van Studio Ditte met kleurrijke autootjes, is optimaal geschikt voor de echte autofanaten. Op het dekbedovertrek staan namelijk prints met verschillende auto’s afgebeeld. Het stoere auto beddengoed geeft de kinderkamer zo veel sfeer en een leuke uitstraling. Dus kent u een echte autofanaat? Bijvoorbeeld uw zoon of dochter? Dan is dit dekbed een ware toevoeging aan zijn of haar kamer!* Vereiste velden

€ 52,95

Details

Heerlijk slapen onder een stoer en zacht dekbedovertrek met auto van Studio Ditte

Het Studio Ditte auto dekbedovertrek is niet alleen stoer, het is ook gemaakt van zacht katoen, waardoor het zeer zacht is. Vindt u de nachtrust van uw kind van uiterst belang? Dan is een zacht dekbedovertrek van katoen onmisbaar in de kinderkamer.

Diverse andere dekbedovertrekken voor kinderen

Bent u op zoek naar verschillende soorten dekbedovertrekken voor kinderen? Naast het dekbedovertrek van Studio Ditte met auto, hebben we bij Okhuizen verschillende andere leuke dekbedovertrekken voor kinderen in ons assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan een dekbedovertrek met dieren (zoals konijnen, paarden en zelfs dinosaurussen), een dekbedovertrek met vliegtuigen, een dekbedovertrek met zeemeerminnen en een dekbedovertrek met voetbalspelers.

Bekijk het ruime assortiment snel in de webshop

Neem snel een kijkje voor de verschillende soorten dekbedovertrekken voor kinderen in onze overzichtelijke webshop. Bestelt u een product dat in voorraad is, dan leveren wij dit zo snel mogelijk bij u af. Is het niet in voorraad? Dan informeren wij u over de levertijd. Vragen? Bel naar 0345 – 613725.

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen
Beschikbaarheid: In voorraad

Andere klanten bekeken ook: