Dekbedovertrek dieren Studio Ditte lief
100% katoen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 52,95

Snel Overzicht

Met een dieren dekbedovertrek maakt u elke kinderkamer tot een gezellige en sfeervolle plek. Het Studio Ditte dekbedovertrek heeft prachtige prints van vriendelijke safari dieren, zoals elegante giraffen, lieve olifanten en grappige leeuwen. Het kleurige beddengoed is een echte sfeermaker voor de kinderkamer. De print is haarscherp weergegeven op zacht wit katoen. Uw kind zal heerlijk dromen onder dit mooie kinderbeddengoed.


* Vereiste velden

€ 52,95

Details

Waarom kiezen voor een dieren dekbedovertrek?

Is uw zoon of dochter een echte dierenliefhebber? Is het favoriete dier van uw kind de olifant? Of is uw zoon of dochter bang in het donker? Allemaal redenen om te kiezen voor een dieren dekbedovertrek van Studio Ditte. Het dekbedovertrek maakt het kind gegarandeerd vrolijk en laat het kind op het gemak voelen. Zo weet u zeker dat uw zoon of dochter geniet van een fijne nachtrust.

Optimaal ademend, vochtregulerend en ventilerend

Het dieren dekbedovertrek van Studio Ditte is optimaal ademend, vochtregulerend en ventilerend. Op die manier biedt het voldoende warmte tijdens koude nachten, maar biedt het ook voldoende verkoeling tijdens warme nachten.

Advies over het dekbedovertrek dat bij uw zoon of dochter past

Bij Okhuizen bieden wij veel meer soorten dekbedovertrekken dan alleen het dieren dekbedovertrek. Daarom voorzien wij u graag van een advies over het dekbedovertrek dat bij uw zoon of dochter past wanneer u belt naar 0345 – 613725. Neem ook direct een kijkje op de website en laat u verrassen door het ruime aanbod!

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen
Beschikbaarheid: In voorraad

Andere klanten bekeken ook: