Dekbedovertrek Walra Everline Blauw
100% katoen (renforcé) – soft touch

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

nu € 25,00

Snel Overzicht


Dekbedovertrek Walra Everline Blauw past in een landelijke of moderne slaapkamer. Robuurste blauwe en witte strepen geven een frisse uitstraling. Kom tot rust onder dit zo zachte dekbedovertrek Walra Everline. Door de extra lange dubbele instopstrook (240cm lang in totaal) is het dekbedovertrek ook geschikt voor XL dekbedden. 


100% katoen (renforcé) – soft touch
- Voorzien van bijpassende kussenslo(o)p(en)
- Landelijk/moderne slaapkamers


Walra dekbedovertrek

* Vereiste velden

€ 29,95

nu € 25,00

Details

Dekbedovertrek Walra Everline Blauw, robuust streepmotief!

Een dekbedovertrek met dikke en dunne lijnen, robuust en sfeervol. Een rustige streepmotief, wit en navy blauw. Everline van Walra past in een casual Style maar ook in een klassieke slaakamer. 

Dekbedovertrek Walra Everline Blauw : 100% katoen (renforcé) – soft touch

Het Walra Everline dekbedovertrek is een zacht en soepel overtrek van zacht geweven katoen. Wasbaar op 40 of 60 graden. Walra geeft het volgende advies: Het dekbedovertrek is geschikt om tot 60 graden te wassen. Walra adviseert echter te wassen op 40 graden. Dit is beter is voor het milieu, kleurbehoud en eventuele krimp.

Dekbedovertrek Walra Everline Blauw combineren met een hoeslaken

Dekbedovertrek Walra Everline Blauw is mooi te combineren met een witte hoeslaken of een blauwe/navy hoeslaken. Wij hebben verschillende hoeslakens in onze collectie! Op zoek naar een andere strakke dekbedovertrek? Beddinghouse  heeft een prachtige collectie moderne dekbedovertrekken. 

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen (renforcé) – soft touch
Beschikbaarheid: In voorraad

Andere klanten bekeken ook: