Dekbedovertrek Walra Head over Lines
100% katoen (renforcé) – soft touch

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 29,95

Snel Overzicht

Dekbedovertrek Walra Head over Lines staat mooi in een landelijke of moderne slaapkamer. Dunne grijze strepen motief geven een frisse uitstraling. Kom tot rust onder dit zo zachte dekbedovertrek Walra Head over Lines. Door de extra lange dubbele instopstrook (240cm lang in totaal) is het dekbedovertrek ook geschikt voor XL dekbedden. 


100% katoen (renforcé) – soft touch
- Voorzien van bijpassende kussenslo(o)p(en)
- Landelijk/moderne slaapkamers


Walra dekbedovertrek

* Vereiste velden

€ 29,95

Details

Walra dekbedovertrek

Dekbedovertrek Walra Head over Lines subtiel streepmotief!

Head over Lines heeft dunne grijze strepen aan een kant, de andere zijde heeft een andere motief met dunne strepen, modern en sfeervol. Een rustige streepmotief, wit en grijs/antraciet. Dekbedovertrek Head over Lines van Walra past in een casual Style maar ook in een klassieke slaakamer. 

Dekbedovertrek Head over Lines : 100% katoen (renforcé) – soft touch

Het Walra Head over Lines dekbedovertrek is een zacht en soepel dekbedovertrek van zacht geweven katoen. Wasbaar op 40 of 60 graden. Walra geeft het volgende advies: Het overtrek is geschikt om tot 60 graden te wassen. Walra adviseert echter te wassen op 40 graden. Dit is beter is voor het milieu, kleurbehoud en eventuele krimp.

Dekbedovertrek Walra Head over Linescombineren met een hoeslaken

Dekbedovertrek Walra Head over Lines is mooi te combineren met een witte hoeslaken of een antraciet hoeslaken. Wij hebben verschillende hoeslakens in onze collectie! Op zoek naar een andere strakke dekbedovertrek? Beddinghouse  heeft een prachtige collectie moderne dekbedovertrekken. 

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen (renforcé) – soft touch
Beschikbaarheid: In voorraad

Andere klanten bekeken ook: