Dekbedovertrek Walra Square Feet Roze
100% katoen (renforcé) – soft touch

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 39,95

nu € 33,95

Snel Overzicht


Dekbedovertrek Walra Square Feet Roze past in een andelijke of moderne slaapkamer. Met een trendy Vintage kleur roze geef je de slaapkamer een nieuwe frisse uitstraling. Kom tot rust onder dit zo zachte dekbedovertrek Walra Square Feet. Door de extra lange dubbele instopstrook (240cm lang in totaal) is het dekbedovertrek ook geschikt voor XL dekbedden. 


100% katoen (renforcé) – soft touch
- Voorzien van bijpassende kussenslo(o)p(en)
- Landelijk/moderne slaapkamers


* Vereiste velden

€ 39,95

nu € 33,95

Details

Dekbedovertrek Walra Square Feet Roze, heerlijk sereen door de fijne lijnen!

Een dekbedovertrek met een ruitmotief, strak en grafisch. Met dunne witte lijnen op een roze achtergrond. Square Feet van Walra heeft past in een casual Style maar ook in een klassieke slaakamer. 

Dekbedovertrek Walra Square Feet Roze : 100% katoen (renforcé) – soft touch

Het Walra overtrek is een zacht en soepel overtrek van zacht geweven katoen. Wasbaar op 40 graden. Walra geeft het volgende advies: 

  • Het overtrek is geschikt om tot 60 graden te wassen. Walra adviseert echter te wassen op 40 graden. Dit is beter is voor het milieu, kleurbehoud en eventuele krimp.

Dekbedovertrek Walra Square Feet Roze combineren met een hoeslaken

Dekbedovertrek Walra Square Feet Roze is mooi te combineren met een witte hoeslaken of een roze hoeslaken. Wij hebben verschillende hoeslakens in onze collectie! Op zoek naar een andere strakke dekbedovertrek? Beddinghouse  heeft een prachtige collectie moderne dekbedovertrekken. 

Aanvullende Informatie

Sub Titel 100% katoen (renforcé) – soft touch
Beschikbaarheid: In voorraad

Andere klanten bekeken ook: