Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Donzen hoofdkussen Vandyck

15% ganzendons + 85% ganzenveertjes
Voorraad: In voorraad
SKU
VD001

Een donzen hoofdkussen van Vandyck biedt u uitstekend slaapcomfort. Het kussen is gemaakt van 15% zuivere witte ganzendons en 85% kleine ganzenveertjes en het is geheel afgewerkt met een 100% katoenen tijk met bies. Het vulgewicht is 1200 gram. Slaapcomfort begint dan ook met een donzen hoofdkussen van Vandyck, beschikbaar bij Okhuizen.

BE101513007

Donzen hoofdkussen Vandyck

- +

Waarom kiest u voor een donzen hoofdkussen van Vandyck?

Omdat u in uw slaap vaak voortdurend van slaappositie verandert, is het belangrijk dat u een goed hoofdkussen heeft dat uw hoofd en nek goed ondersteunt. Een donzen hoofdkussen heeft deze eigenschappen. Het donzen hoofdkussen van Vandyck kenmerkt zich door de heerlijk zachte structuur, door het opnemen van vocht en doordat het niet opgeschud hoeft te worden. Het hoofdkussen heeft daarnaast een lange levensduur en het blijft de fijne en zachte structuur en de mooie vorm lang behouden.

Verschillende andere soorten kussens bij Okhuizen

Iedereen is anders, en dus past bij iedereen een ander kussen. Is een donzen hoofdkussen niet iets voor u? Dan kiest u bij Okhuizen gemakkelijk voor diverse andere varianten, zoals het traagschuim kussen, natuurrubber kussen, kapok kussen en synthetische kussen. Meer weten over de verschillende soorten? Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie wanneer u contact opneemt via 0345 – 613725.

Vulling: 15% zuivere witte ganzendons 85% kleine ganzenveertjes Vulgewicht: 1200 gram Tijk: 100% katoen