Boxspring Fly Galvanitas
exceptioneel geraffineerd design

Beschikbaarheid: 6-8 weken levertijd

€ 2.799,00

nu € 2.199,00

Snel Overzicht


Schoolbanken en stoelen van Galvanitas, wie heeft er niet op gezeten? In de boxspring Fly Galvanitas treft u weer het bekende ijzersterke en ranke onderstel, net als het (school)meubilair van toen. 

* Vereiste velden

€ 2.799,00

nu € 2.199,00

Details

Boxspring Fly Galvanitas Ruimtelijk & strak design

Schoolbanken en stoelen van Galvanitas, wie heeft er niet op gezeten? In de boxspring Fly Galvanitas treft u weer het bekende ijzersterke en ranke onderstel, net als het meubilair van toen.

De Fly Galvanitas lijkt boven de grond te zweven. Hij staat met ranke pootjes op de grond. Zelfs het hoofd- en voeteinde laten de vloer vrij. De nachttafeltjes ook. Dat geeft een transparant beeld, dus een ruimtelijk gevoel.

Galvanitas bed boxspring

Fly Galvanitas: Een ijzersterk staaltje

De Galvanitas dankt zijn sophisticated looks aan zijn hightech constructie. Alles staat en hangt vast aan metaal. Je zou eens onder het bed moeten kijken…. De motoren zitten muurvast verankerd in het frame. Galvanitas is een ijzersterk staaltje van stabiliteit & duurzaamheid. Je kunt gerust even op de rand van het ’zwevende’ voeteneinde in verstelde positie zitten., hij blijft onbeweeglijk op zijn ranke pootjes staan. 

Keuze uit vele kleuren in de Fly Galvanitas

boxspring fly

 

Aanvullende Informatie

Sub Titel exceptioneel geraffineerd design
Beschikbaarheid: 6-8 weken levertijd

Andere klanten bekeken ook: