Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Okhuizen Slaapcomfort biedt u Lekker Slapen Garantie dat wil zeggen dat u de hoogst mogelijke kwaliteit van onze slaapcomfort artikelen kan en mag verwachten. De Lekker Slapen Garantie geldt voor matrassen, oplegmatrassen, complete bedden en boxsprings. Uw nachtrust is onze zorg. In de winkel adviseren we u graag en bepalen we met u wat het beste bij u past. Indien u na uw aankoop bij ons aangeeft dat het slaapcomfort niet aan uw verwachtingen voldoet dan bieden we u een ruime keuze aan alternatieven, we helpen u graag!

Het kan ook voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is of dat kapot gaat nadat u dit in gebruik hebt genomen. Vaak vindt u voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk. Vindt u in de handleiding geen oplossing, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Voor een snelle afhandeling vragen we u de afleverbon en artikelgegevens bij de hand te houden. 

Bij online bestellingen: Indien uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt u dit aan ons melden per email binnen de zichttermijn en tevens retourneren binnen de zichttermijn, deze bedraagt 14 dagen. Enkel in onverbroken, originele verpakking wordt uw bestelling gerestitueerd, in onberispelijke/onbeschadigde staat. Indien uw retournering niet als zodanig door u verstuurd wordt dan vervalt uw recht tot retournering. U krijgt uw bestelling dan direct retour en restitutie zal niet plaatsvinden.

Contactgegevens:

Vlietskant 22 
4141 CL Leerdam
tel. 0345 - 613725
info@okhuizen.com 

cbwerkendokhuizenleerdam