M Line hoofdkussen Energy Pillow I

Meer Views

M Line hoofdkussen Energy Pillow I
soepele ondersteuning

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,00

Snel Overzicht

Energy Pillow kussens hebben visco-elastische vlokken, gecombineerd met comforel. Deze kussens zijn voor iedereen geschikt omdat u de vulling hoeveelheid zelf kunt bepalen

* Vereiste velden

€ 89,00

Details

M Line hoofdkussen Energy Pillow I

De vulling van het M Line hoofdkussen Energy Pillow I bestaan uit visco-elastische (traagschuim) vlokken, gemend met comforel synthetische vulling. De combinatie zorgt ervoor dat uw nek geheel ondersteund wordt, het traagschuim vormt zich automatisch binnen enkele seconden en brengt uw nek en schouders in balans. Het gebruik van comforel stimuleert de ventilerende eigenschappen van het kussen. Energy Pillow I biedt een soepele ondersteuning.

Speciale 3d binnenhoes in het M Line hoofdkussen Energy Pillow

De 3d binnenhoes van het M Line hoofdkussen Energy Pillow heeft een luchtlaag waardoor vocht en warmte gemakkelijk verwerkt kunnen worden. Deze 3d binnenhoes zorgt voor een verkoelende werking aan de traagschuim vulling.

M Line hoofdkussen Energy Pillow is aanpasbaar aan uw wensen

De 3d binnenhoes heeft een ritssluiting, de vulling kan eenvoudig uitgenomen worden of juist bijgevuld. Zo kunnen de hoogte en stevigheid van het Energy Pillow kussen worden afgestemd aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Het M Line hoofdkussen Energy Pillow kussen biedt uitkomst voor mensen die geen voorgevormd of massief kussen willen. 

Aanvullende Informatie

Sub Titel soepele ondersteuning
Beschikbaarheid: In voorraad
Materiaal Traagschuim
Anti-allergie Ja