M Line hoofdkussen Energy Pillow II

Meer Views

M Line hoofdkussen Energy Pillow II
visco-elastische (traagschuim) vlokken

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 89,00

Snel Overzicht

Geschikt voor iedereen
Vorm te geven naar uw eigen voorkeur


In de Energy Pillow kussens zitten visco-elastische vlokken, gecombineerd met comforel. De combinatie is gekozen zodat de vlokken niet aan elkaar gaan plakken. Bovendien stimuleert het gebruik van comforel de ventilerende eigenschappen van de kussens.

* Vereiste velden

€ 89,00

Details

M Line hoofdkussen Energy Pillow II 

De vulling van het M Line hoofdkussen Energy Pillow II bestaan uit visco-elastische (traagschuim) vlokken, gemend met comforel synthetische vulling. De combinatie zorgt ervoor dat uw nek geheel ondersteund wordt, het traagschuim vormt zich automatisch binnen enkele seconden en brengt uw nek en schouders in balans. Het gebruik van comforel stimuleert de ventilerende eigenschappen van het kussen. Energy Pillow II biedt een stevige ondersteuning.

Speciale 3d binnenhoes in het M Line hoofdkussen Energy Pillow

De 3d binnenhoes van het M Line hoofdkussen Energy Pillow heeft een luchtlaag waardoor vocht en warmte gemakkelijk verwerkt kunnen worden. Deze 3d binnenhoes zorgt voor een verkoelende werking aan de traagschuim vulling.

M Line hoofdkussen Energy Pillow is aanpasbaar aan uw wensen

De 3d binnenhoes heeft een ritssluiting, de vulling kan eenvoudig uitgenomen worden of juist bijgevuld. Zo kunnen de hoogte en stevigheid van het Energy Pillow kussen worden afgestemd aan de persoonlijke wensen van de gebruiker. Het M Line hoofdkussen Energy Pillow kussen biedt uitkomst voor mensen die geen voorgevormd of massief kussen willen. 

Aanvullende Informatie

Sub Titel visco-elastische (traagschuim) vlokken
Beschikbaarheid: In voorraad
Materiaal Synthetisch
Anti-allergie Ja