Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

M Line matras Cool Motion 8

goede ondersteuning van pocketvering met gezoneerde schuimballen
Voorraad: 2-4 weken levertijd
SKU
201701131

M Line matrassen zorgen voor een volledige ontspanning en herstel van uw lichaam gedurende de nacht. Een M Line matras zorgt voor voor een perfecte slaaphouding, de contouren van uw lichaam worden nauwlettend en perfect aansluitend gevolgd. 

Bel 0345-613725 of mail naar info@okhuizen.com voor meer informatie

Special Price € 1.499,25 Regular Price € 1.999,00
- +

Slapen op een M Line matras Cool Motion 8 betekent een optimale nachtrust

Een M Line matras Cool Motion 8 zorgt voor voor een perfecte slaaphouding, de contouren van uw lichaam worden nauwlettend en perfect aansluitend gevolgd. M Line matrassen zorgen voor een volledige ontspanning en herstel van uw lichaam gedurende de nacht.

Drukverlagende eigenschappen van een M Line matras Cool Motion 8

Drukverlagend wil zeggen dat er tijdens het liggen minder druk komt op uitstekende lichaamsdelen - zoals schouders, armen, heupen, knieën en hielen - die als eerste in contact komen met de matras. Hierdoor rust uw lichaamsgewicht dus niet op één enkel punt, waardoor de bloeddoorstroming verbetert. Drukverdelend betekent dat het lichaamsgewicht over het hele ligvlak van een M Line matras 8 wordt verdeeld, waardoor u als het ware 'zweeft' in uw bed. 'Zwevend' neemt uw lichaam een ontspannen houding aan, belast u uw spieren en zenuwen minder, slaapt u dieper en draait u minder. Lichaam en geest herstellen zich optimaal op een Mline matras. 

M Line matras 8 met toplaag ISM gel is uitstekend geventileerd

De hoogwaardige materialen van de M Line matras 8 zorgen voor een ongekend ligcomfort. Ze zijn onder andere gemaakt van M Line visco-elastisch schuim met iSM-Gel oorspronkelijk ontwikkeld door NASA.  iSM gel verwerkt in de bovenlaag zorgt voor een comfortabele en uitstekend ventilerende bovenlaag van de M Line matras. Zeven ergonomische comfortzones zorgen voor een perfecte drukverdeling van uw lichaamsgewicht. De open celstructuur met HCC®-technologie, het gegolfde oppervlak met snelstart comfort en de Adaptcover matrastijk zorgen voor een uitstekende ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap.

Gelijkwaardige matrassen: Tempur matrassen, Gelfresh matrassen, Geltex matrassen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!