M Line Multi Motion Dawn
Stel de Multi Motion naar eigen wens samen

Beschikbaarheid: 6-8 weken levertijd

€ 1.498,00

Snel Overzicht

M Line bedbodem


M Line Multi Motion Dawn
• Hoofd- en voetbord model Dawn
• 7-zones minipocketvering
• Ergonomische schouderzone
• 3D-gespiegeld oppervlak voor ventilatie met antislip
• De perfecte combinatie met alle Slow Motion matrassen


De soepele lijnen van dit M Line Multi Motion Dawn hoofd- en voetbord creëren een warme sfeer in de slaapkamer. Met de prachtige en moderne organische vormen en de inzetbare ledikantzijden geniet u van de luxueuze uitstraling van een volledig gestoffeerd ledikant. Met de M Line Multi Motion Dawn ervaart u niet alleen een optimale ondersteuning tijdens uw nachtrust, maar staat er ook nog eens een echte eyecatcher in uw slaapkamer. 


Uitproberen? Kom proefliggen in onze winkel.

* Vereiste velden

€ 1.498,00

Details

M Line Multi Motion bedbase

De Multi Motion bedbase blinkt uit door goede ventilatie, uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem en een grote verscheidenheid aan leverbare opties en accessoires.

De nieuwe Multi Motion bedbodem is nu voorzien van verbeterde antislip gedeelte en is uitgebreid met extra opties; zoals zijbeugels en voetbord! Verkrijgbaar in een vlakke en elektrische variant, beide varianten hebben hetzelfde design. Deze Multi Motion designbodem kan makkelijk vrijstaand geplaats worden. Ook is de Multi Motion verkrijgbaar als inlegbodem waardoor deze gebruikt kan worden in ieder ledikant.

Aanvullende Informatie

Sub Titel Stel de Multi Motion naar eigen wens samen
Beschikbaarheid: 6-8 weken levertijd

Andere klanten bekeken ook: