Winkelwagen

Auping matrassen

 

Auping Matrassen
Consumentenbond:
3 Auping matrassen in top 5
Een goede nachtrust met een matras die bij jou past. Slaap je beter, dan ben je fitter en energieker de volgende dag! Weet je wat je fijn vindt én wat goed voor je is, dan kun je op zoek gaan naar de matras die bij je past. De matrassen van Auping worden met de hand gemaakt in Deventer en geven je het beste ligcomfort.

 

De tijk is de bovenste én belangrijkste laag van de matras. De afritsbare tijken zijn wasbaar, ademend en zacht. Warm en Cool afwisselen per seizoen? Dat kan! Bij de luxe matrassen zit de rits zelfs aan de bovenzijde, hierdoor nog makkelijker te wisselen en schoon te maken. Auping gebruikt unieke dynamische pocketveren die het hart vormen van iedere Auping matras. Hierdoor draai je gemakkelijk zonder wakker te worden.
De Auping matrassen geven je ultiem slaapcomfort. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras is dus erg belangrijk. Hieronder vindt u onze Auping collectie. Een Auping matras uitproberen? Kom proefliggen in onze winkel. In onze showroom kunt u proefliggen op de Auping matrassen en de matrassen zelf ervaren en vergelijken.

 


Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren