Okhuizen | dé slaapspecialist 

De grootste slaapspecialist in uw regio!


 

Welkom in onze winkel, gevestigd in het centrum Leerdam. Parkeer gratis voor de deur!*
Enorme collectie boxsprings, houten bedden, kasten, commodes, nachtkasten,
matrassen, bedbodems, dekbedden, kussens en het mooiste bedtextiel.
Op de begane grond 'technisch' slapen, onze Auping, M Line en SwissSleep studio.
Online en winkel bestellingen vanaf 50,- gratis thuisbezorgd! 

 


 

Slapen is ons vak, al meer dan 30 jaar! 

In onze winkel treft u 1200m2 aan slapen en alles wat daar mee te maken heeft. Op de 1e en 2e verdieping bieden wij u meer dan 50 slaapkamer-opstellingen en een enorme keus in linnenkasten, commodes en nachtkasten. Voor de tieners hebben wij een speciale hoek gereserveerd. Bijmeubelen, verlichting, bijzettafels, buro, ladekast, dressoir, sidetable, alles uit voorraad leverbaar. 

Goed slaapcomfort zorgt ervoor dat u uitgerust aan de dag kunt beginnen. Voor uitgebalanceerd, perfect ondersteunend slaapcomfort bent u bij ons aan het juiste adres. We helpen u graag met eerlijk advies. In onze showroom treft u een assortiment waarin we premium slaapcomfort kunnen bieden, met de top-service die u van ons mag verwachten. Daarbij geldt prijsgarantie: mocht u elders goedkoper uit zijn dan betalen wij u het verschil direct terug! 


Ons verzorgingsgebied is heel Nederland maar de grote regio waar wij nieuwe en bestaande klanten bedienen strekt van Culemborg, Geldermalsen tot Tiel, van Den Bosch tot Gorinchem en van Giessenburg tot Meerkerk, Vianen, Nieuwegein en Houten.
Wij zijn CBW erkend, dit biedt u zekerheid over uw aankoop bij ons. Wij hanteren algemene voorwaarden die u als consument beschermen. Hierin zijn alle regels opgenomen die voor u van belang zijn als u iets koopt, bijvoorbeeld over (aan)betalen, levertijd, levering, vervoer en garantie.

 

 


 

 

 

Prijsgarantie bij Okhuizen

Indien u uw aankoop elders goedkoper vindt onder dezelfde voorwaarden dan betalen we u het verschil direct terug!

Onze unieke service:

* Gratis bezorging in de regio
* Gratis montage van uw aankoop
* Gratis omruilgarantie op matrassen
* Gratis vrijblijvend advies bij u thuis
Vraag naar onze voorwaarden

 

 

 


 

*Gratis parkeren bij Okhuizen in Leerdam: 

In onze winkelstraat, de Vlietskant, kunt u een uur gratis parkeren met uw parkeerschijf. Vrijdagavond en zaterdagmiddag is de Vlietskant afgesloten voor autoverkeer, houdt u daar a.u.b. rekening mee. Mocht er geen vrije plek zijn dan kunt u doorrijden naar 2 parkeerterreinen vlakbij de winkel aan de Oranje Nassaulaan. U rijdt de Vlietskant uit, 2x rechts dan bent u op de Oranje Nassaulaan, 60m heeft u het 1e parkeerterrein aan uw rechterhand. Doorrijden naar het 2e parkeerterrein kan ook dan bent u het dichtst bij de Vlietskant, op het parkeerterrein achter de Albert Heijn. Even door de passage door rechtsaf dan bent u op de Vlietskant, na 100m bent u bij ons aan de rechterkant. Welkom!

 

Okhuizen | dé Slaapspecialist
Vlietskant 22
4141 CL Leerdam
info@okhuizen.com
Kvk nr: 23068629
BTW nummer: NL800667645B01