Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Pressure Relief 2 hoofdkussen Vandyck

perfecte ligging door drukverlagende gelvezel
Voorraad: 6-8 weken levertijd
SKU
130220191

 

Een Pressure Relief 2 hoofdkussen van Vandyck biedt u uitstekend slaapcomfort. Het kussen is gemaakt van Slow Recovery Polyester Fiber en het is geheel afgewerkt met een 100% katoenen tijk met bies. Het vulgewicht is 1200 gram. Pressure Relief 2 van Vandyck zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling van het hoofd. De schoudercontour brengt het zwaartepunt van uw hoofd naar het midden van het kussen en de speciale schuine snit voorkomt wegkruipen.

U kunt de hoogte van het hoofdkussen naar wens aanpassen door de vulling uit het hoofdkussen te halen. 

Donzen hoofdkussen Vandyck

- +

Waarom kiest u voor een Pressure Relief 2 hoofdkussen van Vandyck?

Een gelijkmatige drukverdeling van het hoofd is belangrijk voor een goede nachtrust. Hoe groter het oppervlak van het hoofd dat door het hoofdkussen ondersteund wordt, hoe gelijkmatiger de druk is verdeeld. Op plekken waar de gevoelige huid van het hoofd op het kussen ligt, kan de huid namelijk moeilijker ademen en nemen de cellen minder zuurstof op. Dat kan een 'doof' gevoel geven. Alsof uw nek 'slaapt', maar dan niet op de goede manier. Hierdoor kunt u steeds onbewust gaan verliggen.

De Pressure Relief 2 hoofdkussens lossen dit probleem op door de toepassing van drukverlagende gelvezels, waardoor een betere slaap mogelijk is.

Verschillende andere soorten kussens bij Okhuizen

Iedereen is anders, en dus past bij iedereen een ander kussen. Is een Pressure Relief 2 hoofdkussen niet iets voor u? Dan kiest u bij Okhuizen gemakkelijk voor diverse andere varianten, zoals het traagschuim kussen, natuurrubber kussen, kapok kussen en synthetische kussen. Meer weten over de verschillende soorten? Onze deskundige medewerkers geven u graag meer informatie wanneer u contact opneemt via 0345 – 613725.

  • Tijk: 100% zeer fijne gekamde katoen
  • Gewicht: 1200 gram
  • Vulling: Slow Recovery Polyester Fiber
  • Comfort: zacht