Schuifdeurkast Evida
Tópklasse linnenkast

Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd

€ 831,00

nu € 499,00

Snel Overzicht

De schuifdeurkast Evida is bijzonder mooi, praktisch en schitterend afgewerkt. Evida kast biedt u alle mogelijkheden om uw kleding perfect op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide en maar vooral bijzonder fraai afgewerkt, van ongekende klasse.Foto's zijn voorbeelden van de mogelijkheden.
Spiegeldeuren meerprijs (zie onder)

* Vereiste velden

€ 831,00

nu € 499,00

Details

Schuifdeurkast Evida van ongekende klasse

De schuifdeurkast Evida is bijzonder mooi, praktisch en schitterend afgewerkt. Evida kast biedt u alle mogelijkheden om uw kleding perfect op te bergen. Een prachtige kast, zeer solide en bijzonder fraai afgewerkt, van ongekende klasse.

Soepel zwevende deuren bij schuifdeurkast Evida

De schuifdeuren (ook wel zweefdeuren genoemd) zijn voorzien van het allerbeste schuifsysteem, duurzaam, betrouwbaar en altijd soepel zwevend. De metalen geleiderails zijn zeer solide geconstrueerd om de schuifdeuren op soepele wijze te openen en sluiten.

Schuifdeurkast Evida in 8 kleuren

De Evida kasten zijn in 223cm en 240cm hoog, 69cm diep en verkrijgbaar in 8 kleuren die in de romp en de deurpanelen terugkomen. U kunt de deuren als optie voorzien van spiegels en glansglas. De greeplijsten zijn in de kleuren van de kast.

 

Aanvullende Informatie

Sub Titel Tópklasse linnenkast
Beschikbaarheid: 4-6 weken levertijd