Slaapgarantie
Eigen monteurs
Super snelle levering mogelijk
of op afroep
Geef uw oude matras
een tweede leven

Schuifdeurkast FLORIDA

222cm of 236cm hoog - 69cm diep
Voorraad: 6-8 weken levertijd
SKU
191231

De Florida schuifdeurkasten lopen geruisloos en bieden een schat aan ruimte door de royale diepte maat van 69cm. 
Foto's zijn voorbeelden van de mogelijkheden. Hoogglans-, glansglas en spiegeldeuren meerprijs (zie onder)
 

SPECIALE LEVERTIJDEN
Voor meer informatie of bestellen, neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder 

€ 599,00

Schuifdeurkast Florida

Kiest u voor een originele schuifeurkast Florida, en u heeft al uw kleding gemakkelijk en overzichtelijk opgeborgen. Florida heeft een enorme inhoud, is zeer praktisch, en bovendien mooi.

Uniek zweefdeur systeem op de schuifdeurkast Florida

De beste linnenkast van Europa, practisch en supersolide. Florida kasten zijn voorzien van het unieke ‘zweefdeur’ geleidings-systeem, algemeen bekend als het beste kastsysteem. Bij dit volledig zwevende systeem rijden de deuren op soepele wielen bovenin de kast, in een zware metalen rails.
De deuren worden aan de onderzijde in een aparte rail geleid door zware metalenbeugels. Gemakkelijk te bedienen, altijd geruisloos, en geen slijtage.

Bij de schuifdeurkast Florida wordt niet bezuinigd op kwaliteit of materiaal. Florida zweefdeurkasten zijn rondom voorzien van een excentrisch verbindingssysteem, die de kast eenvoudig monteerbaar maakt, maar ook zonder schade of slijtage demonteerbaar en weer elders probleemloos is op te bouwen. Een belangrijk kenmerk is de “voorschuivende” deuren; het ingenieuze systeem, waardoor de deuren vrij lijken te zweven van links naar rechts en andersom. 

Functionele bergruimte optimaal benut in de schuifdeurkast Florida

Door de ruime dieptemaat van 69cm kan alle kleding recht en kreukvrij hangen. En door de hoogtemaat van 222cm wordt de slaapkamerhoogte volledig benut. Een schat aan functionele bergruimte: zelfs de kleinste schuifdeurkast Florida heeft al een inhoud van meer dan 2600 liter inhoud!
Met de standaard bijgeleverde legschappen en sterke metalen hangroeden, kunt u de kast zelf indelen. De perfecte afwerking, solide uitvoering, aluminium deurlijsten, uitgekiende indeling, metalen plankdragers, keuze uit 5 breedtematen, 4 prachtige kleuren, met of zonder deurvullende kristalspiegels of met topactuele hoogglans deuren, etcetera.