Silvana hoofdkussen beetje stevig

Meer Views

Silvana hoofdkussen beetje stevig
net wat stevigere Silvana Support kussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

Snel Overzicht

Silvana hoofdkussen beetje stevig is uitermate geschikt
voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld
tot groter dan gemiddeld van postuur bent. 


Silvana hoofdkussens

OF

Details

Silvana hoofdkussen beetje stevig

Het net wat stevigere Silvana Support kussen
Het Silvana hoofdkussen Fluorine beetje stevig is uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot
groter dan gemiddeld van postuur bent.

De bovenvakken van dit hoofdkussen zijn gevuld met Comforel & Nature Bamboo®. Comforel® zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. De combinatie met Nature Bamboo® maakt het hoofdkussen nog beter ventilerend en vochtregulerend. Door middel van een ritssluiting kan de vulling naar eigen wens gedoseerd worden. De buitenkant van de Fluorine bestaat uit 100% hoogwaardige katoen en is speciaal behandeld tegen huisstofmijt met Aegis®. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van het Silvana hoofdkussen beetje stevig is gemaakt van Vita Talalay latex®. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. De nekinkeping volgt het hoofd en de nek soepel waardoor de nekwervels altijd ontspannen liggen. Het Silvana hoofdkussen beetje stevig is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Aanvullende Informatie

Sub Titel net wat stevigere Silvana Support kussen
Beschikbaarheid: In voorraad
Materiaal Synthetisch
Anti-allergie Ja

Andere klanten bekeken ook: