Silvana hoofdkussen extra zacht

Meer Views

Silvana hoofdkussen extra zacht
zachtste Silvana Support kussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

Snel Overzicht

De Silvana extra zacht hoofdkussen is de zachtste en dunste
variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt
voor als je op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en
kleiner dan gemiddeld van postuur bent. 


Silvana hoofdkussens

OF

Details

Silvana hoofdkussen extra zacht

Het zachtste Silvana Support hoofdkussen

Het Silvana Grenat extra zacht hoofdkussen is de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Met name geschikt voor als je op een uiterst zacht matras of waterbed slaapt en kleiner dan gemiddeld van postuur bent. Tevens is de Grenat het beste alternatief voor de buikslaper. Deze slaaphouding wordt echter niet aangeraden, vanwege de spanning op de nekwervels.

De bovenvakken van dit hoofdkussen zijn gevuld met Comforel® Soft. Dit zijn hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes. Door middel van de ritssluiting aan de bovenkant van het kussen is de vulling eenvoudig te doseren. De buitenkant is van 100% katoen en is behandeld met Aegis®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Aegis® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De neksteun van dit Silvana hoofdkussen is gemaakt van extra zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Bovendien draagt de schoudercontour bij aan optimale aansluiting van de schouders op het kussen. De Dit Silvana hoofdkussen is wasbaar op 60 graden Celsius. Verwijder voor het wassen eerst de neksteun.

Aanvullende Informatie

Sub Titel zachtste Silvana Support kussen
Beschikbaarheid: In voorraad
Materiaal Synthetisch
Anti-allergie Ja

Andere klanten bekeken ook: