Silvana hoofdkussen Shake up
zeer stevig en dooradembaar kussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 65,00

Snel Overzicht

De Silvana Shake Up hoofdkussen is dooradembaar, zeer stevig en hypo-allergeen. De tijk het hoofdkussen is van 3D materiaal van katoen en polyester. Hierdoor is het kussen ventileerbaar en dooradembaar. Ook is de Shake Up schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. Elke dag fris en hygiënisch slapen zonder last van huisstofmijt. 


Silvana hoofdkussens

OF

Details

Silvana hoofdkussen Shake Up

De beste ondersteuning van het Silvana hoofdkussen Shake Up voor nek en schouder door de unieke schouderuitsparing, uniek op de Silvana kussenlijn, en ook bij het Silvana hoofdkussen Shake Up!

De materialen in het Silvana hoofdkussen Shake Up

De vulling van het Silvana hoofdkussen Shake Up is gevuld met Vita Talalay® latex-sticks. Vita Talalay® is een hoogwaardig latex, met de beste eigenschappen qua duurzaamheid, soepelheid en vochtregulatie. Ook is de Shake up voorzien van een nekinkeping, waardoor de schouders goed aansluiten op het hoofdkussen. Het regelmatig luchten van je kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop is aan te raden. Heeft het hoofdkussen meer dan gemiddeld transpiratievocht te voorduren, dan is een extra kussensloop aan te raden. Bijvoorbeeld de Climate Controle molton sloop van Silvana.

Aanvullende Informatie

Sub Titel zeer stevig en dooradembaar kussen
Beschikbaarheid: In voorraad
Materiaal Katoen, Latex
Anti-allergie Ja

Andere klanten bekeken ook: