Silvana hoofdkussen zacht

Meer Views

Silvana hoofdkussen zacht
Het perfecte zachte Silvana Support kussen

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 99,00

Snel Overzicht

Het Silvana hoofdkussen zacht is het op één na
zachtste kussen uit de Silvana Support collectie.
Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik
op een zacht matras en wanneer je niet al te groot
van postuur bent. 


Silvana hoofdkussens

OF

Details

Silvana hoofdkussen zacht

Het Silvana hoofdkussen Saphir zacht is het op één na zachtste kussen uit de Silvana Support collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor het gebruik op een zacht matras en wanneer je niet al te groot van postuur bent. De bovenvakken van de Saphir zijn gevuld met Comforel Fresh & Tencel®. Comforel® is een zachte en hoogwaardige synthetische vezelbolletje.

Door de toevoeging van Tencel® is het kussen nog beter vocht- en temperatuur regulerend. Door middel van een ritssluiting is de dikte van het kussen eenvoudig aan te passen. De buitenkant van de Saphir is van 100% hoogwaardige katoen en behandeld met Aegis®.


Hierdoor is het kussen schimmel-, bacterie- en huisstofmijtwerend. De neksteun van dit hoofdkussen is gemaakt van zachte Vita Talalay® latex. Deze hoogwaardige latex is soepeler en beter ventilerend dan gewone latex. Daarnaast zorgt de nekinkeping ervoor dat het kussen de nek en het hoofd soepel volgt. Dit hoofdkussen is wasbaar op 60 graden Celsius. De neksteun dient voor het wassen verwijderd te worden.

Aanvullende Informatie

Sub Titel Het perfecte zachte Silvana Support kussen
Beschikbaarheid: In voorraad
Materiaal Synthetisch
Anti-allergie Ja

Andere klanten bekeken ook: