Silvana Spitsbergen 4-Seizoenen
90% hoogwaardige witte eendendons

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 249,00

Snel Overzicht

De Silvana Spitsbergen 4-Seizoenen is een soepel en zacht donzen dekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Silvana4 seizoenen dekbed

* Vereiste velden

€ 249,00

Details

Silvana Spitsbergen 4-seizoenen dekbed, geschikt voor ieder seizoen

De Silvana Spitsbergen 4-Seizoenen is een soepel en zacht donzen dekbed, gevuld met 90% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed bestaat uit een dun deel geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winter dekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed zo samenstellen voor ieder seizoen.

Silvana Spitsbergen 4-seizoenen dekbed gaat het binnendringen van huisstofmijt tegen

De buitenkant van de Silvana Spitsbergen is gemaakt van 100% fijne perkal katoen en voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven buitenkant, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd. Hierdoor ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Silvana Spitsbergen 4-seizoenen dekbed blijft fris en volumineus

De Silvana Spitsbergen 4-seizoenen is wasbaar op 60 graden Celsius. Voor een langere levensduur van je donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

Aanvullende Informatie

Sub Titel 90% hoogwaardige witte eendendons
Beschikbaarheid: In voorraad
Soort dekbed 4-seizoenen dekbed
Materiaal Dons
Anti-allergie Nee

Andere klanten bekeken ook: